Uw bouw partner

Bel 0592 863 584
Telehandler rental The Netherlands Teleskoplader mieten die Niederlande

Over

Verreiker en hoogwerkerverhuur

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur ven verreikers met en zonder meewerkend machinist. De verreikers zijn allemaal uitgerust met een P3 overdruk (asbestfilter), grote werkbak, lier of palletvorken.Ook kunnen wij de verreiker uitrusten met ZAAGKOP (klem+zaag)de verreiker kan dan zelfstandig bomen vellen. De machinisten beschikken over TcVt hijsbewijs ,VCA, BHV en DAV. Naast de verhuur van verreikers verhuren wij ook andere hijs- en graafmachines.

Verreiker Verhuur Noordenveld is een dochter onderneming van Martens Handel & Transport te Een (Drenthe) en door de nauwe samenwerking met Bouwbedrijf Markus Martens kunnen wij ook diverse installatie en montage werkzaamheden voor u uitvoeren. Tevens kunnen wij met onze eigen trucks voor u goederen en machines vervoeren en beschikken over de nodige transportvergunningen. Kortom: Wij hebben alles in huis om u van A tot Z van dienst te zijn.

Wat is een verreiker?

Een verreiker is een voertuig dat gebouwd is om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Verreikers worden gebruikt voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden.

Ze zijn onder te verdelen in verreikers met roterende bovenwagen  of met vaste telescooparm

De verreiker kan worden vergeleken met een vorkheftruck. Het verschil is dat een verreiker in ruw terrein te gebruiken is en een heftruck meestal niet. Op een verreiker zit een telescooparm die met gemak veel hoger komt dan een gemiddelde vorkheftruck. 21 Meter is geen uitzondering. Hiermee kan hij zijn lepels of bak naar voren, achteren, omhoog en omlaag bewegen. Een verreiker heeft, zoals zijn naam al doet vermoeden, een relatief groot bereik. Hij kan hoog en ver komen met zijn lepels of bak en dat is handig wanneer men niet helemaal op de plaats kan komen waar een voorwerp moet komen te staan of weggehaald moet worden.

De machine dankt zijn succes aan de mogelijkheid om verschillende voorzetstukken aan de telescooparm te kunnen bevestigen. Onder andere een hijsjib  al dan niet met hijslier, lepelbord voor pallets en grondverzetbak worden vaak gebruikt maar de mogelijkheden zijn legio. Het wisselen van voorzetstuk – en dus van de rol van de machine – neemt zeer weinig tijd.

Hij kan ook voor kleine hijsklusjes ingezet worden. Dit wordt meestal door andere machines (mobiele hijskranen) gedaan omdat een verreiker weinig capaciteit heeft ten opzichte van een hijskraan zodat bij echt grote hijsklussen de mobiele hijskraan al snel praktischer en efficiënter is.

Hij kan ook voor klein grondverzet worden gebruikt maar dit wordt meestal door andere machines (shovel) gedaan omdat een verreiker minder capaciteit heeft en ook minder terreinvaardig is dan bijvoorbeeld een shovel (of wiellaadschop) zodat bij echt grote grondverzetklussen de shovel al snel praktischer en efficiënter is

 Kijk ook eens op facebook of twitter voor nog veel meer info

 

Mocht u nog vragen hebben over onze algemeen voorwaarden, neem dan contact op met E.veldhuizen via 0627012953 (€ 0,15 p.m.), of stuur een email naar info@verreikerverhuurnoordenveld.nl