Greenledwalls

Slim, voordelig en duurzaam

LED it be SMART

Slim adverteren? Zet je middelen strategisch in. Met Greenledwalls krijg je inzicht in het bereik van jouw content en kies je zelf je advertentietijden.

LED it be FAIR

Je budget hoeft niet de drempel te zijn voor effectief adverteren. Greenledwalls biedt een financieel aantrekkelijke oplossing voor iedere ondernemer.

LED it be GREEN

Duurzaam en innovatief adverteren? Het kan! Greenledwalls introduceert Nederlands eerste duurzame digitale reclamemast.

Lokale ondernemer

Snel resultaat voor de lokale ondernemer

 

 

Neem contact op

 

Mediabureau

Snel resultaat voor mediabureaus

 

Neem contact op

 

Ervaar het zelf

Geïnteresseerd in een slimme, groene en opvallende oplossing? Kies voor de eerste duurzame digitale reclamemast van Nederland. Vraag naar de mogelijkheden, of plan een afspraak.

 

Boek Nu

 

JW Leugs

‘Vormgeving Greenledwalls’

Architectonische vormgeving: Jan Willem(JW) Leugs (http://leugs.nl/)

In november 2016 kreeg ik de opdracht een ontwerp te maken voor het bijzondere project van Greenledwalls. Uitgangspunt was een grote reclame billboard met 2 grote LEDschermen die gevoed zullen worden door zonnepanelen. Het duurzame karakter van dit project heb ik in mijn ontwerp naar voren laten komen. In artistieke zin heb ik gekozen voor een Voronoi-structuur. Voronoi is een wiskundige weergave van celstructuren zoals je die ook in de natuur ziet. De Voronoi geeft een mooie verbinding tussen de high tech van de LEDschermen en het respect voor natuur en milieu. Ik heb de constructie ook als een kiemplant laten oprijzen. In duurzame zin is het ook van belang te kiezen voor duurzame materialen. Cortenstaal is hier dan de logische keuze omdat het materiaal de krachten aan kan die op de constructie staan en praktisch onderhouds-vrij is. Door de roestlaag wordt het staal aan de binnenkant van het Corten beschermd en heeft dus geen chemische coatings als bescherming nodig.

Ik wens Greenledwalls veel succes met hun unieke concept van slimme, groene snelwegreclame!

JW Leugs