Uw partner in de bouw

Bel 0592 863 584

Transport

Martens int Transport-Verreiker verhuur noordenveld

Hoofdactiviteit van Martens Internationaal Transport is nationaal en internationaal vervoer van goederen over de weg.

Het materiaal en het type goederen wat vervoerd wordt is zeer gevarieerd, waarvoor Martens verschillende transport aanhangers tot zijn beschikking heeft. Tevens wordt er veel samengewerkt met grote transport bedrijven om een continuïteit in het vervoer te creëren.

Martens Transport is een familiebedrijf dat sinds 25 jaar in het bezit is van een zandtransport vrachtauto, maar de laatste jaren is uitgebreid met Euro 5 en Euro 6 motoren trekker met oplegger. Wij verzorgen voor u materiaal en volume transport door geheel Europa. Sinds 6 jaar wordt er ook in het container transport een steentje bijgedragen aan de Nederlandse economie door middel van container vervoer door geheel Nederland.

Tevens zijn twee diepladers tot 50 ton elke dag  onderweg om ons eigen materieel en machine’s te vervoeren, waarbij de hydraulische laadkleppen tot 6m naar achteren kunnen schuiven voor een zo kleine mogelijke helleingshoek voor het oprijden van het materieel.

Samengevat doet Martens Transport veel in dagdistrubutie, nachtdistrubutie, container transport, dieplader materieel transport en bouwmaterialen e.d.

Vraag naar de mogelijkheden

Martens int Transport